Over mij

Juriën Minke

Mijn fotografie avontuur startte in 1979 toen ik mijn eerste fotocamera kreeg en sindsdien fotografeer ik van alles en nog wat. Thuis, gewoon op straat, op vakantie maar soms ook in opdracht. Mijn meest recente fotoproject is Mijn Drunen, een fotoserie over mijn woonplaats. De plaats waar ik geboren en getogen ben. Een project waarmee ik ook opzoek ga naar mijn eigen 'geluid'.

"Photography is not about technical perfection. It's about finding your voice" - Alec Soth

Chasing Asphalt

Onder de merknaam Chasing Asphalt houd ik me bezig met auto- en autosportfotografie. Met Chasing Asphalt ben ik ook als team fotograaf verbonden aan het Ad Brands Rallyteam.

Ad Brands Rallyteam

Met ChasingAsphalt ben ik sinds 2017 een trotse partner van het Ad Brands Rallyteam. Als team fotograaf volg ik het team gedurende het jaar bij de voorbereidingen en de verschillende rally’s. Het Ad Brands Rallyteam is actief in het Nederlands Short Rally Kampioenschap.

Fotoclub Drunen

In 2013 ben ik lid geworden van Fotoclub Drunen om me verder te ontwikkelen in de fotografie. Naast het inhoudelijk bespreken van elkaars foto's wordt er ook veel aandacht besteed aan het delen van kennis. Iets wat mij enorm helpt bij mijn zoektocht naar mijn eigen 'geluid'.

Villa Pardoes

Sinds 2016 maak ik deel uit van een groep fotografen die als vrijwilliger fotograferen voor Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen en hun families. Op woensdagochtenden kunnen de gezinnen zich inschrijven voor een fotoshoot voor een mooie herinnering aan hun verblijf.