Over mij

Mijn fotografie avontuur startte in 1979 toen ik mijn eerste fotocamera kreeg. Met meer dan 35 jaar ervaring als vrijetijdsfotograaf houd ik me sinds een aantal jaren hoofdzakelijk bezig met autofotografie en autosportfotografie. Maar ik fotografeer ook regelmatig andere dingen zoals je op deze website kunt zien.

Chasing Asphalt

Onder de merknaam Chasing Asphalt houd ik me bezig met auto- en autosportfotografie. Met Chasing Asphalt ben ik ook als team fotograaf verbonden aan het Ad Brands Rallyteam. Het Ad Brands Rallyteam komt uit in het Nederlands Kampioenschap Short Rally.

Villa Pardoes

Sinds 2016 maak ik deel uit van een groep fotografen die als vrijwilliger fotograferen voor Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen en hun families. Op woensdagochtenden kunnen de gezinnen zich inschrijven voor een fotoshoot voor een mooie herinnering aan hun verblijf.

Mogelijkheden

Ik ben als fotograaf breed inzetbaar maar mijn nadruk ligt op autofotografie en autosportfotografie. Voor een bruiloft hoef je me niet te vragen maar wil je weten wat ik als fotograaf voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan even contact met me op. Ik denk graag met je mee.